Stage lopen

Ben je op zoek naar een uitdagende stageplaats waarin je zelf de regie kunt nemen? Lees dan snel verder!

Continu is een dynamische en jonge organisatie, waar groei en ontwikkeling voorop staat. Deze kans bieden wij ook aan stagiaires. We bieden op diverse vakgebieden stages aan op zowel mbo, hbo en wo-niveau. Binnen Continu zijn de medewerkers enthousiast en gedreven en delen dit graag met de stagiaires. Wanneer je als stagiair(e) laat zien dat je ons vooruit kunt helpen, krijg je hier een uitdagende, leuke en leerzame stageperiode voor terug, waarin je zelf de regie kunt nemen.

Naast de waarde die wordt toegevoegd aan de organisatie, staat de ontwikkeling van de stagiair(e) voorop. Samen met jou wordt goed afgestemd wat de mogelijkheden zijn. Denk aan de stageperiode en de invulling van een mogelijke stage opdracht. Er worden duidelijke (leer-) doelen opgesteld voor jou en Continu. Gedurende de gehele stageperiode zullen wij je professioneel begeleiden, zien als een gelijkwaardige collega en je een marktconforme stagevergoeding bieden.

Met Continu op je CV start jij jouw carrière met een voorsprong!

Wil jij na je studie graag aan de slag in de sales? Dan kun je met een recruitment stage al veel kennis en ervaring op doen. Tijdens de stage sta je voortdurend in contact met mensen die op zoek zijn naar een nieuwe baan. Je leert hoe je werkzoekenden kunt werven zodat wij in contact komen met een adviseur van Continu. En stel jouw kandidaat gaat daadwerkelijk aan de slag bij één van onze opdrachtgevers dan heb je rechtstreeks bijgedragen aan het resultaat van Continu!

Op bijna alle vestigingen van Continu werken commercieel secretarieel medewerkers. Zij ondersteunen onze adviseurs op administratief vlak. Denk hierbij aan het opstellen van arbeidscontracten en voorbereiden van commerciële mailingen. Tijdens deze stage ben jij de rechterhand van de commercieel secretarieel medewerker. Je leert hoe het is om op kantoor te werken en wat erbij komt kijken om een vestiging (en vooral het salesteam) van dienst te kunnen zijn en het werk uit handen te kunnen nemen.

Als je stage loopt op de marketingafdeling leer je hoe het is om in een marketingteam te werken. Nadat je je stageopdracht hebt geformuleerd ga je meteen aan de slag. Tijdens de stage werk je ook mee op de afdeling, zodat je praktijkervaring op kan doen. Je ondersteunt de marketeers op de afdeling. Afhankelijk van je stageopdracht worden er taken en verantwoordelijkheden toegewezen die goed aansluiten bij je stageopdracht. Zo is er een stagiaire geweest die voor ons een complete interne inspiratiedag heeft georganiseerd. Gaaf toch?