Sales

Continu is specialist in de bouw en industrie. Wij bieden onze klanten en kandidaten een landelijk netwerk met een regionale focus. Onze sales teams weten precies wat er speelt in de regionale markten en zijn daarom altijd op de hoogte van groeimogelijkheden bij klanten voor onze kandidaten. Hierdoor helpen wij onze klanten te groeien en geven we de carrière van onze kandidaten een boost.

Met dertien locaties in Nederland kunnen wij spreken van een landelijke dekking. Op iedere locatie zitten meerdere sales teams met hun eigen specialisaties. 

Binnen Continu bestaat er één landelijk team. Zij vertegenwoordigen grote corporate klanten in de bouw en industrie die vaak ook een landelijke dekking hebben. Dit team is een schakel tussen klant en onze interne sales teams. Zo zijn wij in staat om deze klantengroep te voorzien in hun wervingsbehoefte.

Arbeidsbemiddeling is een vak. De vraag achter de vraag leren kennen is één van onze krachten. Het gaat verder dan een cv matchen aan een vacature. Welk type kandidaat past bij deze klant. Welke persoonlijke eigenschappen zijn hier voor nodig? Als adviseur bij Continu leer je de fijne kneepjes van het van vak arbeidsbemiddeling. Lees hier de ervaring van één van onze adviseurs.

Bij Continu krijg je veel vrijheid als het gaat om direct contact met je klanten en kandidaten. Het is echt jouw verantwoordelijkheid om een succesvolle regio op te bouwen en te onderhouden.

Teamwork

Samen kom je verder dan alleen. Bij Continu werk je in kleine teams. Wekelijks spreek je naar elkaar verwachtingen uit en ga je aan de slag. Onze managers zullen er alles aan doen om jou te laten groeien in je functie en successen zullen gevierd worden. Tot slot sluiten de teams de week altijd af met een vrijdagmiddagoverleg.