Over Continu

Continu. Ooit klein begonnen. Nu al meer dan 20 jaar een intermediair in bouw en industrie met 1.360 externe medewerkers. Actief in Nederland, België en Duitsland.  Iedere dag zijn wij bezig om technici te helpen bij hun carrière en bieden wij onze HR oplossingen aan. Dit doen wij met ruim 240 enthousiaste medewerkers verdeeld over vijftien vestigingen met het hoofdkantoor in Eindhoven.

Arbeidsbemiddeling is een vak

Om succesvol te zijn moet het vak arbeidsbemiddeling op je lijf geschreven zijn. Jij wil er alles aan doen om die ene kandidaat, die misschien al een tijdje op zoek is naar een nieuwe baan, te helpen in zijn of haar carrière. Ook durf jij extra je best te doen om een moeilijk invulbare vacature te vervullen. Dat geeft je een kick, daaruit haal jij voldoening. 

Work hard, play hard

Continu voelt als een vriendengroep. We werken veel en intensief met elkaar samen. Je kunt alles zeggen tegen je collega’s. Samen kom je verder dan alleen. En na een week hard werken sluiten we af met een vrijdagmiddag borrel. Bij een succesvol kwartaal gaat die specifieke afdeling samen uiteten én op een landelijk bedrijfsuitje, die je gewoon niet wil missen, is het al helemaal gezellig. We werken allemaal hard, maar succes mogen ook goed gevierd worden.

Wat betekent werken bij Continu?

Werken bij Continu betekent werken in een nuchtere, succesvolle maar zeer open organisatie. Het durven investeren in jezelf, je collega’s én Continu is belangrijk. Het streven naar de top en interesse in het vak arbeidsbemiddeling is een must. Continu heeft de ambitie om haar vak op Champions League uit te oefenen en zoeken de personen de deze ambitie denken te passen. Een specialist zijn, dat is belangrijk om de specialisten de wind mee te geven.

Handelsgeest, lef, daadkracht en energie, dat zijn de kernwoorden die een echte Continu’er omschrijft. Als Continu’er weet je van aanpakken, steek je graag de handen uit de mouwen en zet je altijd de schouders eronder.

Door jaarlijks georganiseerde kennisdagen, uitstapjes en informele weekendjes weg, houden we alle neuzen binnen Continu dezelfde kant op.