Marketing

“Grondlegger van het merk Continu”

De marketing afdeling is de grondlegger van het merk Continu en wordt bestuurd vanuit het hoofdkantoor in Eindhoven. Van strategisch tot persoonlijk niveau. Van landelijke campagnes op radio en outdoor billboards tot het optimaliseren van onze sollicitatieprocedure om het voor een sollicitant zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken bij ons een nieuwe baan te vinden. En niet zo maar een nieuwe baan. Bij Continu kijken we verder. Wij willen de sollicitant een carrière lang ondersteunen. Dagelijks zijn wij op de marketing afdeling bezig om dit uit te dragen. Online en offline.

Zonder strategie geen doel. Geen stip op de horizon. Geen kapstok. Met een vijf jaren plan zorgen we ervoor dat alle projecten binnen de afdeling bijdragen aan één en hetzelfde grote doel.

“AVG, E-mail marketing, Google Analytics, cookies, SEO, database optimalisatie, DATA!”. Eerste termen die bij ons op komen wanneer wij het hebben over online marketing binnen Continu. Het digitale landschap heeft voor ons geen geheimen. Zo zorgen wij ervoor dat klanten en kandidaten op het juiste moment de juiste boodschap te zien krijgen. Denk hierbij aan een nieuwsbrief met carrière advies voor de klant en sollicitatietips en vacatures voor de sollicitant.

Onze filosofie: je carrière start al tijdens je studie. Om die reden nemen wij vanuit team marketing, in samenwerking met de sales collega’s, de studenten al vroeg mee in onze merkbeleving. Via online campagnes op onze social media kanalen of offline via trainingen en events. Zo zetten we verschillende soft skill en sollicitatie trainingen op ter integratie van het lesprogramma en organiseren we een jaarlijkse kennis masterclass op unieke locaties door Nederland.  

De dienstverlening van Continu wordt omgetoverd tot een ware beleving door verschillende events. Met deze events zetten wij net dat stapje extra voor ons klanten, kandidaten maar ook zeker voor onze interne collega’s. Zodat iedereen fan wordt en blijft van Continu. Zo organiseren we jaarlijks klanten- en kandidaten events op landelijk niveau en ondersteunen we bij lokale initiatieven van de vestigingen.

Onverslaanbaar team

Het team bestaat uit 5 dames en 1 leidinggevende. Een dynamisch, energiek (na de koffie) en gezellig team. Hoe onze dag begint? De dag valt of staat met een goede spotify lijst wat past bij de mood van de ochtend en een heerlijke kop cappuccino of thee in de hand. Tijdens het wekelijkse ochtend overleg gooien we onze beste ideeën op tafel over een aantal lopende projecten en zijn we de rest van de week in de weer met alle overige zaken. Om stress te voorkomen hebben we zo nu en dan wat lekkers te snoepen (oké, we geven toe… veel chocolade) of we lopen even een flinke ronde in de pauze. 

Maak kennis met het team