Hoofdkantoor

Als specialist op het hoofdkantoor zorg jij er samen met je collega’s van finance, administratie, marketing of HR voor dat ook achter de schermen de werkzoekenden en de klanten goed worden bediend.    
 
 
Continu is specialist in de bouw en industrie. Wij bieden onze klanten en kandidaten een landelijk netwerk met een regionale focus. Onze sales teams weten precies wat er speelt in de regionale markten en zijn daarom altijd op de hoogte van groeimogelijkheden bij klanten voor onze kandidaten. Hierdoor helpen wij onze klanten te groeien en geven we de carrière van onze kandidaten een boost.
 

 

Als e-recruiter zorg jij ervoor dat het wereld wijde web geen enkel geheim voor je heeft. Jij weet precies waar je de juiste kandidaten kunt vinden die passen bij Continu en haar klanten. Je gaat niet op zoek naar het onvindbare schaap met de vijf poten maar focust je op het vinden van kandidaten waar onze adviseurs een droombaan voor kunnen vinden.
 

>> lees meer

De marketing afdeling is de grondlegger van het merk Continu en wordt bestuurd vanuit het hoofdkantoor in Eindhoven. Van strategisch tot persoonlijk niveau. Van landelijke campagnes op radio en outdoor billboards tot het optimaliseren van onze sollicitatieprocedure om het voor een sollicitant zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken bij ons een nieuwe baan te vinden.

Dit is niet zomaar een afdeling HR, maar een afdeling HR Services. Iedere medewerker mag een service en dienstverlening met een glimlach verwachten. Geen afdeling dat blind uitvoert wat op het bordje komt, maar denkt mee zodat kansen en oplossingen niet onbenut blijven. Net dat stapje extra, dat is waar onze HR afdeling voor staat!

>> lees meer

Vanuit het hoofdkantoor in Eindhoven is het financie team o.a. verantwoordelijk voor de financiële administratie, debiteurenbeheer, rapportages en analyses.

>> lees meer

Met een team van rond de tien medewerkers werkt de backoffice vanuit het hoofdkantoor van Continu in het Philips stadion in Eindhoven.

Contracten, CAO’s, urenregistratie, verloning en facturatie. Op de backoffice van Continu worden de contracten van nieuwe externe medewerkers verwerkt, de salarisbetaling uitgevoerd en facturatie geregeld.

>> lees meer

De frontoffice van Continu is de rots in de branding voor alle collega’s binnen Continu, Mténv en Hartd. 

Met een team van bijna 15 collega’s toveren zij bezoekers een glimlach op het gezicht bij binnenkomst en verwonderen ze alle collega’s met de ondersteunende skills. 

>> lees meer

Deze afdeling houdt zich met name bezig met privacy wet- en regelgeving, maar ook met kwaliteitsmanagement als ISO en VCU. Compliance betekent vrij vertaald ‘het voldoen aan wet- en regelgeving’. De afdeling integreert rechten en plichten voortvloeiend uit wetgeving in de bedrijfsvoering met het oogmerk om zo effectief mogelijk te kunnen ondernemen.

>> lees meer