Als adviseur ben je accountmanager en recruiter in één

Als adviseur ben je accountmanager en recruiter in één. Je weet precies wat er speelt in de markt, speel je in op de behoefte van de klant (nog voordat deze er is) en sta je klaar voor de werkzoekende specialist met professioneel advies.

Heb je nog geen ervaring in de arbeidsbemiddeling maar lijkt het je wel erg gaaf? Via een traineeship bij Continu wordt je door professionals uit het vak opgeleid en doorloop je samen het trainee programma. Zodat jij zo snel mogelijk als volwaardig adviseur kunt opereren.

Speerpunten van het traineeship:

  • Duurt 12 maanden
  • Bestaat voornamelijk uit training on the job door adviseur en manager(s)
  • Volop trainingsmogelijkheden bijvoorbeeld interne- en externe groepstrainingen en e-learning

Nieuwsgierig of een traineeship bij jou past? Solliciteer dan nu op één van onze openstaande vacatures!

Heb je je strepen al verdient binnen de arbeidsbemiddeling en ben je op zoek naar een werkgever waar je je kunt verdiepen in je vak? Dan ben je ook bij Continu aan het juiste adres. In de rol van senior adviseur ben je de vraagbaak voor (junior) adviseurs, draag je grotere klanten en verantwoordelijk voor o.a. een lokaal klant of kandidaat evenement.

Bekijk de week van dit sales team

Om een specialist te helpen, moet je er zelf één zijn

En dat is iedereen bij Continu. Een Continu’er houdt van aanpakken. Handen uit de mouwen, schouders eronder en de borst vooruit. Denken in kansen en daadkrachtige oplossingen. Problemen zijn er om te overwinnen. Als adviseur bij Continu zorg jij ervoor dat specialisten in de bouw, civiele techniek, werktuigbouwkunde en elektro- en installatietechniek de carrière krijgen die zij verdienen.

Werken bij continu?